Poplava LED svjetlo

Poplava LED svjetlo

LED poplava svjetla, također poznat kao reflektore, svjetla, rasvjeta, i sl., uglavnom se koristi za arhitekturalnoj rasvjeti svrhe, kao poslovni prostor, rasvjeta, teža, ukrasni dijelovi njegova appearanc

LED preplaviti svjetlo, također poznat kao reflektore, svjetla, rasvjeta, i sl., uglavnom se koristi u svrhu arhitekturalnoj rasvjeti, kao komercijalni prostor teža rasvjeta, ukrasni dijelovi, njegov izgled također su dobro zaobljena, jer obično imaju razlog da razmislite o toplinu, i stoga njezin izgled s tradicionalnim poplava svjetla, postoje neke razlike.

LED poplava osobine svjetlosti:
Zajedničkog tržišta, DOVELO poplava svjetla je znatno izborom 1W visoke snage LED (LED svaki element se sastoji od PMMA s visokoučinkovita svjetlo objektiv, njegova glavna funkcija je sekundarni svjetlost emitirana iz LED zadatak, koji je drugi Optički), postoji nekoliko tvrtki jer hlađenje tehnologija rješava dobro i koristiti 3W i višu silu LED. Pogodan za velike prigode gips rasvjete, gradnja rasvjete. Reflektora kao i što treba obratiti pozornost na to?
Superčisti Aluminij reflektora, Teleportirajte najtočnije odraz najbolje rezultate.
2, simetrične uskog kuta, širok-kut i Optički sustav s asimetričnim.
3, iza otvorenog tipa svjetiljka zamjena, lako održavanje.
4, lampe su jednostavno podesiti sa skale tanjur osvjetljenje kuta.  Glavni program područja su s ovim: pojedinačne zgrade, povijesnih građevina izvana rasvjeta, svjetlo ispred zgrade kroz rasvjetu, unutarnji lokalne rasvjete, zeleni pejzaž rasvjeta, pano, medicinske kulture i drugih specijaliziranih objekata, rasvjeta, barovi, diskoteke i druge zabavne atmosfere rasvjete i tako dalje.

Hot Tags: Poplava LED svjetlo, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, marke, kupi, jeftini, visoke kvalitete, CE certifikat, najbolje, Moda
Srodni proizvodi

Upit

Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540