Dom > Vijesti > Sadržaj

Tehnologija štednje energije visoke sijaliceVisoko polno osvetljenje je relativno specijalno osvetljenje u opremi za urbano osvetljenje, njegova sigurnost i tehnički parametri zahtevaju više, moraju imati detaljne tehničke uslove da bi ugradnja visokih polnih svjetala trebala biti u strogoj saglasnosti sa proizvođačima kako bi se obezbedile uputstva za rukovanje, polne lampice dnevno rukovanje i održavanje treba provesti blagovremeno kako bi se osiguralo da objekti visokog pola mogu biti sigurni i normalni.

Lampu visokog pola treba koristiti nizak gubitak snage, stabilne performanse aparata, razumni izbor tehnologija i opreme za uštedu energije kako bi se osiguralo da efekat visokog osvetljenja istovremeno sprečava svetlosnu industriju, zagađenje svetlosti, ograničiti svetlost zagađenja svetlosti kako bi kontrolisali glavnu, visokopolnu svetiljku Da biste izbegli fenomen prvog zagađenja posle tretmana.

Kutija kontrolne kutije od strane proizvođača opreme u skladu sa potrebnim kapacitetom, upotreba visokokvalitetnih hladno valjanih čeličnih ploča debljine zida od najmanje 1,2 mm izgled plastičnog praha i vodonepropusne i protiv krađe i toplote. Visoko-polna čelična čelična čelična konstrukcija ne sme da utiče na materijal i mehaničke osobine pukotina, delaminacija, teška koža, žlijezda i ostali oštećenja nejasna ili ogrebotina dubine ne sme biti veća od debljine debljine čelika od negativnog 1/2, i ne bi trebao biti veći od 0,5mm.

Za one koji nemaju pristup visokim polovima, provjerite kvalitet proizvodnje visokog pola svjetlosti i da li je postupak instalacije razumno, iz sljedećih tačaka za ocjenu.

Kako su visine svetlosnih svetala između 18 i 35 metara, tako da se moraju preduzeti mere gromobranske zaštite, često vidimo visoke svetlosne svetiljke, mnogi su samo nakon vruće pocinkovane obrade, postavljanje upotrebe takve svetlosti provod glavnog tela neće biti problem, High-polna lampa, ali poslednjih godina puno parcela uzima u obzir prelepi pol problema, sve na površini da bi se povećao proces prskanja, češći srebro i belo, ovo vreme treba obratiti pažnju, a neki proizvođači visokog pola ignorisati problem, odnosno plastični prah je izolovan, ako se gromobran rasprši plastičnim prahom, onda uloga gromobranca nestane, ako se pronađe u instalaciji ovog problema, obavezno informišite Instalirajte osoblje, High-polne lampice na vrhu gromobranske stezaljke, odozgo nagore najmanje 20 cm, da biste u potpunosti izvadili plastični prah, a zatim u gromobran i priključak šešira gromobran fi xed gornja žica će ispustiti iglu praha u prahu, može samo normalna provodljivost

Kada se montiraju lampe, ukoliko su LED sijalice, onda lampa iza pogonske snage na nulu linije, FireWire, kao i tla, u ožičenju, tla moraju biti povezana sa unapred postavljenim glavnim kablom, ako je pogon Snaga na zemlji Linija nije povezana, a zatim se susreću sa grmljavskim danima, High-pole Lamp će verovatno biti spaljen. A zatim se rukovodi glavom ožičenja, serija žičanih konektora mora biti isprana kalaja, a zatim zavijena izolacijskom trakom, a zatim staviti u vatrostalnu epruvetu retardantnu cev, svrha toga je izbjegavanje visoke temperature i izlaganje kiše, linija previše starenja, uzrok kratkog spoja.

Lampe, posebno natrijumska lampa visokog pritiska, u instalaciji moraju posvećivati ​​posebnu pažnju priključku fiksne grede, pritegnute pomoću ključa, često vidjeti kvadratne ili unutrašnje svjetiljke za lampu ispod poklopca, što nije fiksno. Vijak izazvan . Ozbiljno ako će pasti izazvati lične povrede.

Visoka polna svetla obično se sastoje od dve ili tri čelične cijevi, u instalaciji kako bi se posebna pažnja posvećivala svakom od dvije sekcije koja se povezuju jednim drugim, kada dubina ubacivanja nije kraća od 60 cm, ako utikač nije na mjestu, ne brinite će se smanjiti, ali će uticati na sveukupne vertikalne svetiljke, High-polna lampa će biti levo i desno tresnuti situaciju, ako je utikač na mestu, onda šta se neće desiti.

Vrh gornjeg pola, tj. Lokacija fiksne kuke, povezani su sa tri zavrtnja M14 ili M16, instalacija treba obratiti pažnju na to da su tri vijka moraju biti vijci od nerđajućeg čelika, mnogi proizvođači visokih polova Ignorišu problem, upotreba običnog gvožđa pocinčanog vijaka, tako da će dugo vrijeme, gvozdeni zavrtanj biti ozbiljna rđa, uzrokujući poteškoće u razdvajanju, ili se ne mogu razdvojiti, problemi s lampom, lampe ne mogu biti normalni pokreti.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540