Dom > Vijesti > Sadržaj

Reflektor je jedan od izvora osvetljenja u studiju


Reflektor na okolnom zračenju je jednak izvor svetlosti, obim njegovog zračenja može se sam prilagoditi, može se koristiti za osvjetljavanje cijelog mjesta, najčešće svjetiljka se koristi za osvjetljenje u bašti, jedno od potrebnih osvjetljenja izvor studija.

Karakteristike svjetla za reflektor

1, energetska ušteda i zaštita životne sredine: Floodlight koji se koristi je čvrsta supstanca živine, predstavljaju materijale bez zagađivanja životne sredine, od kojih se većina može reciklirati, reflektor i opća sijalica u poređenju sa uštedom od oko 75% električne energije, Svetlost poplave je apsolutno zdrav i proizvodi koji štede energiju.

2, frekvencija blica: radna frekvencija je visok, neće uticati zamor oči, efikasnu zaštitu vida.

3, boja je dobra: boje svetlosti reflektora veće od 80, Svetlost poplave svetlost je relativno mekana, površina objekta je takođe vrlo mekana i prirodna.

3, ne zagrevajte: Reflektor može započeti odmah i ponovo pokrenuti, više prekidača neće imati zajedničku lampu za električno pražnjenje u svjetlu fenomena raspadanja, dugog vijeka trajanja.

4, ugradnja reflektorskih svetiljki je jednostavna i pogodna, Flood Light se može koristiti u različitim prilikama za instalaciju, ograničenja su relativno mala.

Omni-Light aplikacija

Reflektor može osvetliti objekat iz svih pravaca, a izvor svetlosti je mekan i homogen, koji može simulirati proizvode osvetljenja kao što su sijalice. Zajedničko se koristi za bilborde, autoputeve, železničke tunele, mostove i propuste, trgova, zgrade i tako dalje.

Raspon osvetljenja farove se može prilagoditi proizvoljno, pri izradi dijagrama efekata najčešće se koristi jedan vid svjetlosnog izvora, mjesto se podudara s svjetlom, svjetlost poplave može nositi odgovarajući porast i smanjiti, postigla je najadekvatnije efekat.

Pažnja na instalaciju i korišćenje svjetla za reflektor

1, reflektor u instalaciji, najbolje je koristiti LED formu serije, voditi aplikaciju da obratite pažnju na dizajn vršnog napona i struje da budu unutar standardnog opsega.

2, ugradnja reflektora, da bi se obratila pažnja na njegov efekt zaptivanja, efekat zaptivanja u poplavama slabe svjetiljke, u velikoj mjeri će smanjiti korištenje žarulje svjetiljke za reflektor.

3, instalacija reflektora, potreba stručnog stručnog osoblja za instalaciju, kako bi se izbjegla buduća upotreba nevolja.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540