Dom > Vijesti > Sadržaj

Reflektori se koriste u mnogim područjima

Reflektor je tačka svetlosti može biti ravnomerno osvetljen u svim pravcima, opseg reflektora može se proizvoljno prilagoditi na sceni kao pozitivna oktahedral ikona. Reflektori su najčešće korišćeni svetlosni izvori koji efikasno stvaraju, a standardne reflektori se koriste za osvetljavanje cele scene. Višestruki reflektori mogu se koristiti na sceni. Da bi se postigli bolji rezultati sniman će sijalica u veliki reflektivni kišobran, Flood Light za visoku osvetljenost difuzionog izvora svjetlosti za korištenje. Iako je šupa nezamenljiva rasveta, ali za opću amatersku zatvorenu fotografiju, osvetljenje se takođe može smatrati jednim od svetlosti.

Funkcije Floodlight

Reflektori kao električni izvor svetlosti zamenljivih proizvoda prepoznali su sve više ljudi, primenjeni su iu mnogim oblastima. Glavne karakteristike reflektora su sledeće:

1, dugotrajnost: općenito žarulje, fluorescentne, energetski štedljive sijalice i lampe za pražnjenje lima sa plavim svjetlom imaju žarulju ili elektrodu, a efekat nanošenja filamenta ili elektrode je upravo neizbežna komponenta ograničenja trajanja sijalice. Visokofrekventna bezvodna svetiljka za pražnjenje bez ili manje održavanja, sa visokom pouzdanošću. Život do 60.000 sati (10 sati dnevno, život može dostići više od 10 godina). U poređenju sa ostalim svetlima: 60 puta žaruljama; 12 puta energetski štedljive sijalice; 12 puta fluorescentna sijalica; 20 puta živa žarulja visokog pritiska; dug vek trajanja i time znatno smanjuje održavanje nevolja i broj zamjene, troškove materijala za zaštitu od poplave štedi troškove rada i troškove rada, kao i da obezbedi dugotrajnu normalnu upotrebu. Kao svetlost poplave bez elektroda, princip elektromagnetne indukcije i princip fluorescentnog pražnjenja u kombinaciji sa svetlom, tako da ne postoji reflektorska svetlost da bi se ograničio život neizbežnih komponenti. Svetlost poplave Životni vek određuje samo nivo kvaliteta elektronskih komponenti, dizajn kola i proces proizvodnje pene, generalni vek trajanja do 60.000 do 100.000 sati.

2, ušteda energije: u poređenju sa žarištem, ušteda energije do 75 [%], fluks 85W i 500W žarulja.

3, zaštita životne sredine: korišćenje reflektora sa čvrstim agensima živine, Flood Light, čak i ako pauza neće izazvati zagađenje okoline, postoji 99 [%] od povratne brzine je istinit izvor zelenog svetla.

4, bez treperenja: Kako je frekvencija svetlosti poplave visoka, tako da nema "stroboskopskog efekta", neće uzrokovati zamor oči, štititi oči zdravim.

5, boja je dobra: indeks boje veći od 80, lagana boja mekana, svjetlost poplave koja prikazuje prirodnu boju objekta prema fotografiji.

6, temperatura boje opciono: od 2700 OK ~ 6500 OK od strane kupca u skladu sa potrebom izbora, a može se napraviti od sijalica u boji, za osvetljenje dekoracije vrta.

7, visok procenat vidljive svetlosti: u emitovanoj svetlosti, Uticaj svetlosti na vidljivost svetlosti od 80 [%] iznad, vizuelni efekat je dobar.

8, bez predgrevanja. Može se odmah aktivirati i ponovo pokrenuti, mnogi prekidači neće biti obični sa lampom za pražnjenje elektrode u svjetlu opadanja.

9, odlične električne performanse: visoki faktor snage, niski strujni harmonici, napon napajanja napona napajanja od poplave, izlaz konstantnog svetlosnog fluksa.

Karakteristike reflektora

Reflektori rasvetljuju predmete ravnomerno od određene tačke u svim pravcima, i bolje je koristiti za upoređivanje sijalica i sveća. Reflektori se mogu postaviti bilo gde na sceni. Na primer, Flood Light se može postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Uobičajena je upotreba mnogih različitih boja reflektora u sceni. Ovi reflektori mogu biti tamno projektovani i miješani na modelu. Pošto je opseg reflektorskog svetla relativno velik, efekat reflektorskog svetla je veoma lako predvidjeti, Svetlost poplave i ovo svetlo ima mnoge pomoćne svrhe, na primer, reflektor koji se nalazi blizu površine objekta, površina objekta Da bi se proizveo svetlo.

Aplikacija Floodlight

Reflektor svetli objekte iz određene tačke u svim pravcima, i najbolje je koristiti za simuliranje sijalica i sveća. Reflektori se mogu postaviti bilo gde na sceni. Na primer, ona se može postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. U slucaju da

Uobičajena je upotreba mnogih različitih boja reflektora u sceni. Svetlost poplave Ovi reflektori mogu biti tamno projektovani i mešani na modelu.

Pošto je opseg reflektorja relativno velik, efekat reflektorskog svetla je vrlo lako predvidjeti, a ovo svetlo ima mnogo pomoćnih razloga, na primer, reflektor koji se nalazi blizu površine objekta, površina objekta Da bi se proizvelo blistavo svetlo. U slucaju da

Glavni opseg primene reflektora: bilbordi, autoputevi, železnički tuneli, mostovi i hale, trgovi, konstrukcija i tako dalje.

10, instalacija prilagodljivosti: Flood Light može se instalirati u bilo kom smeru, bez ograničenja.

Odnosi se na to kada je referenca na scenu ili osvetljenje potrebe osvetljenja od njegove pozadine mnogo više, osmišljena je da osvjetljava scenu ili svjetlo projektore da puca sijalice u veliki reflektivni kišobran za visoku svjetlinu korištenja difuznog izvora svjetla. šupa je nezamenljiva rasvjeta, poplavna svetlost, ali za opštu amatersku zatvorenu fotografiju, osvetljenje se takođe može smatrati jednim od svjetala.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540