Dom > Vijesti > Sadržaj

Reflektorima rasvijetliti krova

U kontekstu grada, to nije često moguće instalirati reflektorima na idealnoj lokaciji. Treba biti prilagođen zločina na temelju početnog dizajna rasvjete kako bi se uzeti u obzir fizičke granice lokacije i postići najviše zadovoljavajuće rješenje, kao što su uzimajući u obzir pojavu fluorescentna lampa, odraza, održavanje i prilagodba ulaza.

Širina snopa u produkciji na reflektor može biti veći ili manji Ovisno o prilagođavanjem položaja Optički sistem i izvor svjetlosti u lampu. Konvencionalno, poplava svjetla domet zrake na reflektor određuje smjer svjetlosnog intenziteta jednaka 50% najvećeg svjetlosnog intenziteta u aksijalnom smjeru snopa.

Domet zrake kružna simetrična svjetiljka je konstanta svakog lica i domet zrake pravokutni reflektor obično ovalnog, što određuju dvije vrijednosti koje odgovaraju dvije ravnine simetrije.

U nekim aplikacijama, svjetlosna zraka koristi je asimetričan u slučaju vršnog osvjetljenja. U ovom slučaju, domet zrake je jednaka 50% intenziteta svjetla određuje dva pola kutova.

Jer domet zrake mnogo reflektorima je uska, Krivulja u polarnim koordinatama na slici 3 ne može čitati ili netočan. Općenito, ako XY koristi, gdje okomite osi OY predstavlja se Jačina svjetlosti, a horizontalne osi OX predstavlja kut laserske zrake. U većini reflektorima, poplava svjetla izvor svjetla koji prenosi Optički sustav će promijeniti oblik distribucije krivulje (domet zrake, intenzitet svjetla i simetrije).

Kako bi mogli vidjeti krug tornja, širina tornja treba biti stalno mijenja svjetlost. Međutim, vlakna treba ostati u istu okomitu liniju. U vrtu su raspoređeni u skladu sa sl. 5A i 5B. Promjena ovisi o omjer udaljenosti između objekta na objekt i Promjer toranj.

Kada je omjer visoke, kada uska kula obasjana dalekih reflektor je prikladno organizirati dva reflektorima prema sl. 5A. U vrtu su instalirani u neposrednoj blizini zgrade, poplava svjetla tri kompleta reflektorima se ugovaraju prema slici 5B za niske toranj, s kutom od 120 ° jedni od drugih.

Kada vidite veliki Promjer stup iz jednog smjera, imate dva efekta. Moguće je stvoriti osvijetljen centralni prostor između dva tamna područja (slika 5B / 5D / umjetničko 5E) ili preokrenuti raspored Ovisno o karakteristikama zgrada pozadine.

Krov je obično napravljena od materijala koji je tamniji od iznutra, tako da njegova svjetlost je nisko, čak i tijekom dana. Kako bi održali ravnotežu, osvjetljenje krova osvjetljenja ne može veća od drugih dijelova zgrade. Ako boju krova je primjetan, poplava svjetla taj učinak može biti pojačan pomoću izvor svjetla s odgovarajuće osnovne boje.

Često nije moguće osvijetliti krov sa iste lokacije kada se reflektor osvjetljava pročelje. U gradovima, reflektorima mogu obično biti instaliran na susjedne zgrade. U drugim slučajevima, u vrtu može se montirati na jarbol ili krov na odgovarajuću udaljenost.

Ako u vrtu biti instaliran na krovu, je važno napomenuti da ovi reflektorima koji se ugrađuju u sklonište da bi zgrade

Estetika. Krovni prozori, windows, poplava svjetla odvodni sustavi, dimnjaci i druge zgrade mogu pružiti mjesto za instalaciju i prikriju reflektorima. Instalacija na reflektor na rubu krova platforma olakšava osvjetljenje fasade iznad platforme

Kada zgrada rasvjeta osigurava reflektor ugrađen, o dva puta visina je visina, snop svjetlosti je obično u stanju osvijetliti krovaKatalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540