Dom > Vijesti > Sadržaj

Visoko-polna prostorija za osvjetljenje sijalica je velika


Visoko-polna sijalica: Općenito se odnosi na 15-25 metara iznad čelične šipke stubne kolone i modularnog svjetlosnog rama velike snage, kako bi se napravio novi uređaj za osvetljenje. Sastoji se od držača sijalice, unutrašnje električne sijalice, tela pola i dela osnove. Oblik sijalice može biti zasnovan na potrebama korisnika, Visoko-polna svetiljka u okruženju, osvetljenje je specifično i fiksno; unutrašnja sijalica je sastavljena od reflektora i projekcionog svjetla, izvor svjetlosti usvaja natrijumovu lampu visokog pritiska NG400, a radijus osvetljenja je do 60 metara. Telo tela je uglavnom cilindričnog tipa pojedinačne konstrukcije, a rolna čelične ploče se formira, visina može da dostigne 15-40 metara.

Višepolna lampa se koristi na autoputevima, putevima i drugim mestima, svojim zgodnim izgledom, treba imati jaku dekorativnu. Stub lampe je mnogo viši od ulične svetiljke, High-polna lampica je takođe veća površina osvetljenja. Istovremeno je efekat osvjetljenja dobar, koncentrat svjetlosnog izvora, osvjetljenje je ravnomerno, odsjaj je mali.

Laka ploča sa električnim polaganjem i sletanjem, jednostavno rukovanje, Visoko-polna Lampa ploča za lampe do radne pozicije, lampe se mogu automatski ukloniti, kuka, istovara iz žičane vrpce. Pored toga, kontrola osvetljenja je podijeljena u ručnu kontrolu, kontrolu svetlosti, kontrolu vremena i kontrolu mikroračunara, lako se kontrolišu, održavaju.

Visoka instalacija svjetla

Oblik sijalice može se zasnivati ​​na potrebama korisnika, okruženju, potrebama za osvetljavanje koje su specifične za određivanje, unutrašnje sijalice su više od visokonaponske svjetiljke i svjetlosti. Tijelo polova je uopšte piramidna struktura, koristi se čelični lim za oblikovanje, visina je 15-40 metara, High-polna lampa mnogi su dva u kompoziciji, radijus zračenja može doseći 40-80m.

Konfiguracija visokog pola sijalice

1. Šipka za osamostranu, dvostranu, 18-stransku šipku u obliku konusa, visokokvalitetnom čeličnom pločom, savijanjem, savijanjem, automatskim zavarivanjem, dizajnom maksimalnog kapaciteta otpornosti vjetra gore do 6 0 m / s. Svaka specifikacija se sastoji od 3 do 4 čvora, sa šasijom prirubnice od čelika, od 1 m do 1,2 m ø, a debljine do 40 mm.

2. Funkcija okvirne konstrukcije, High-polne svetiljke, ali i ukrašavanje glavnog materijala čeliku, čeličnoj cevi, štapi za sijalicu, svetlosnu ploču pomoću liječenja toplog cinka.

3. Električni sistem podizanja sastoji se od elektromotora, dizalice, tri grupe vreće pocinkovane čelične žice i kabla. Instalacija kućišta sijalice, brzina podizanja je 3 do 5 metara u minuti.

4. Vodič, sistem za istovar sa Vodiča i sastava vodilice, High-polna svetiljka kako bi se osiguralo da se svetlosna ploča u procesu neće pojaviti poprečnim kretanjem, kako bi se osiguralo da se ploča sijalice podigne na mestu, lampa može automatski pasti isključen i zaključan za kuku.

5. Sistem osvjetljenja pomoću LED svjetiljki visokih snage, prednja svjetla, High-polni vremenski regulator Lamp računara može automatski kontrolirati vrijeme lampice prekidača i dio osvjetljenja ili potpunu rasvjetu.

6. Sistem gromobranske zaštite: vrh lampe dodati gromobran dužine 1,5 metra, podzemnu bazu instaliranu 1 1 metarsku dužinu za uzemljenje i zavarivanje pomoću sidrenih vijaka.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540