Dom > Vijesti > Sadržaj

Visoko-polna prostorija za osvjetljenje sijalica je velika


Visokospojna lampa primenjuje opštinski inženjering, autoput, nadvožnjak, parkiralište, stadion, teretni dvorište, luku, aerodrom i građanin Leisure Square i tako dalje projekt osvetljenja na otvorenom.

Visoko-polna lampa se uglavnom odnosi na više od 15 metara čelične šipke u obliku čelika i modularnog svjetlosnog rama sa visokom snagom, sastavljenog od novog uređaja za osvetljenje, to je lampe, električna unutrašnja rasvjeta, Rod i temeljni dio kombinacije.

Visoko-polna lampa se koristi na autoputevima, putevima i drugim mestima, High-polna lampa koja je zgodna po izgledu, trebalo bi da ima jak ukras. Stub lampe je mnogo viši od ulične svetiljke, High-polna lampica je takođe veća površina osvetljenja. Istovremeno je efekat osvjetljenja dobar, koncentrat svjetlosnog izvora, osvjetljenje je ravnomerno, odsjaj je mali.

Laka ploča sa električnim polaganjem i sletanjem, jednostavno rukovanje, pločom sijalice do radnog položaja, lampe se mogu automatski ukloniti, kuka, istovara iz žičane vrpce. Pored toga, kontrola osvetljenja je podijeljena u ručnu kontrolu, kontrolu svetlosti, kontrolu vremena i kontrolu mikroračunara, lako se kontrolišu, održavaju.

Visoka instalacija svjetla

Oblik sijalice može se zasnivati ​​na potrebama korisnika, okruženju, potrebama za osvetljavanje koje su specifične za određivanje, unutrašnje sijalice su više od visokonaponske svjetiljke i svjetlosti. Visoko-polna svetiljka Polovno tijelo je uobičajena struktura piramide, koristi se čelični lim za oblikovanje, visina je 15-40 metara, mnogi su dva u kompoziciji, radijus zračenja može doseći 40-80 metara.

Konfiguracija visokog pola sijalice

1. Šipka za osamostranu, dvostranu, 18-stransku šipku u obliku konusa, visokokvalitetnom čeličnom pločom, savijanjem, savijanjem, automatskim zavarivanjem, dizajnom maksimalnog kapaciteta otpornosti vjetra gore do 6 0 m / s. Visoko-polna lampa Svaka specifikacija se sastoji od 3 do 4 čvora, sa šasijom prirubnice od čelika, od 1 m do 1,2 m ø, a debljine od mm do 40 mm.

2. Funkcija okvirne konstrukcije, ali i ukrašavanje glavnog materijala čeliku, čeličnoj cevi, štapi za sijalicu, svjetlosnu ploču pomoću liječenja cinkanjem toplog cinka.

3. Električni sistem podizanja sastoji se od elektromotora, dizalice, tri grupe vreće pocinkovane čelične žice i kabla. Instalacija kućišta sijalice, brzina podizanja je 3 do 5 metara u minuti.

4. Vodič, sistem za istovar sa vodilice i sastav ručice, kako bi se osiguralo da svetlosna ploča u procesu neće doći do poprečnog kretanja, kako bi se osiguralo da se ploča sijalice uzdiže, lampe se automatski mogu pasti i zaključati kuka.

5. Sistem osvjetljenja pomoću LED projekcionih svjetala visoke snage, prednja svjetla, kompjuterski regulator vremena može automatski kontrolirati vrijeme lampice prekidača i dio osvjetljenja ili puno osvjetljenje.

6. Sistem gromobranske zaštite: vrh lampe za dodavanje gromobrana dužine 1,5 metra, visokopolna podzemna baza svetiljke instalirana 1 metra dugom uzemljivačem i zavarivanje pomoću sidrenih vijaka.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540