Dom > Vijesti > Sadržaj

Visoke svjetiljke su idealne za cestovnu rasvjetuVisoki pol je upotreba širokog spektra proizvoda i u mnogim slučajevima može zadovoljiti naše potrebe, onda generalni proizvođači u dizajnu vremena postoje nekoliko specifikacija?

Prva karakteristika visokog pola je da se visina može postaviti prema potrebi, kao što je visina od 20m-30m, polovi sa poligonima, obično 8 strana / 12 strana / 16 strana, i struktura priključka za potisnu šipku.

Jedna od uobičajenih 20m, 25m, visoka polna sijalica 30m visine proizvoda u svijetlovoj palici na kalibru, donji prečnik, dijel svjetlih polova, debljina gornjeg zida, sljedeći dio debljine zida je drugačiji, High- polna Sijalica u skladu sa specifičnim potrebama dizajna, različite visinske potrebe. Sa različitim kalibrom i visokim polom stupova su u osnovi vruće pocinkovane prskanjem.

Za specijalni tip proizvoda svetlosni stub može biti štap od nerđajućeg čelika ili visokokvalitetne čelične ploče, oblikovane u multi-Ling konusno utikaču čelične šipke, laka kutija pomoću vruće pocinkovane antikorozivne obrade, skeleta svjetlosne ploče od visokog kvaliteta nerđajući čelik, vijak za pričvršćivanje, visoke polne matice od nerđajućeg čelika i tako dalje.

Često se nalazimo na gradskom trgu, stanici, luci, aerodromu, parkiralištu, stadionu, nadvožnju i drugim mestima da vidimo visok stupanj figure, dok je jedinstveni stil svakog mesta.

Visoka polna svetla: uopšteno se odnosi na 15 - 25 metara iznad čeličnog stuba i kombinacija svjetionika visoke snage čine novi tip uređaja za osvetljenje. Sastoji se od poklopca sijalice, električnog unutrašnjeg osvetljenja, šipke i baze. Oblik sijalice može biti zasnovan na potrebama korisnika, visokopolna svetiljka u okruženju, osvetljenje specifično; unutrašnje sijalice i više od reflektora i sastava svetlosti svetlosti, izvor svetlosti sa NG400 natrijumskom lampom visokog pritiska, radijus osvetljenja 60 metara. Telo šipke je uglavnom cilindrična struktura karoserije, High-polna lampa od valjane čelika, visina do 15-40 metara.

A sada moraju promovisati sveobuhvatan pokret, stadion je da obezbedi sportske sadržaje, bilo da je dan ili noć moguće vidjeti na stadionu na moru, često videti puno trčanja noću, igrati, igrati figure, stadion mora imati opremu za osvetljenje Može, visoko polna svetla je da često vidimo osvetljenje na igralištu, High-polna lampa ako nema visokih polnih svetala koje noći ne može odražavati njegovu vrednost.

Visoko polna svetla na igralištu sa previše će biti previše svetla će uticati na pažnju ljudi, manje loše neće videti čisto. Dakle, koliko je potrebe za visokim poljem ovog specifičnog problema treba da bude konkretna analiza, da se uzme u obzir oblast sportskog polja, polovi polova, zahtjevi svetline. Ako se fokusirate na uštedu energije i osvetljenje, možete odabrati visoku polu svetlost, izvor svetlosti je novi energetski efikasni izvor osvetljenja, High-polna lampa da biste postigli isti efekat osvetljenja kućišta, a visoke svetlosne svetlosti mogu biti više od 70% Štedi oko 20%. U zahtevima istog svetlosnog efekta pod pretpostavkom opšteg korišćenja 150W visoki pritisak može zameniti 400W drugih svetala, faktor snage može da dostigne 0,99, veoma energetski efikasan, High-polna lampa, ali i podržava ponovljeni vrući start, veoma pogodan za putno osvetljenje, osvetljenje biljke, osvetljenje radionice, minsko osvetljenje, osvetljenje parkova, visoko polno osvetljenje, inteligentno osvetljenje.

Visokopolna svetla igraju vitalnu ulogu u igralištu, ukoliko osvetljenje sa običnim svetlima svakako nije vrsta efekta, a ne do visoke snage osvetljenja sijalice, tako da, s obzirom na broj visokih polnih svetala, takođe treba da planiraju, korišćenje visokog pola svetla, trebalo bi da igraju svoje veštine.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540