Dom > Vijesti > Sadržaj

Visoka pola sa vrućom galvanizacijom i prskanjemVisoka polna lampa je upotreba širokog spektra proizvoda, au mnogim slučajevima može zadovoljiti i naše potrebe, visoko polna svetla imaju nekoliko specifikacija?

Prva karakteristika visokog pola je da se visina može postaviti prema potrebi, kao što je visina od 20m-30m, polovi sa poligonima, obično 8 strana / 12 strana / 16 strana, i struktura priključka za potisnu šipku.

Jedna od uobičajenih 20m, 25m, 30m visine proizvoda u svetlosnom polu kalibra, niži prečnik, deo svetlosnog pola, debljina gornjeg zida, sledeći deo debljine zida je drugačiji, High-polna lampa u skladu sa specifične potrebe dizajna, različite visinske potrebe. Sa različitim kalibrom i visokim polom stupova su u osnovi toplo pocinčane sa tretmanom sprejom.

Za specijalni tip proizvoda svetlosni stub može biti štap od nerđajućeg čelika ili visokokvalitetne čelične ploče, oblikovane u multi-Ling konusno utikaču čelične šipke, laka kutija pomoću vruće pocinkovane antikorozivne obrade, skeleta svjetlosne ploče od visokog kvaliteta nerđajući čelik, vijak za pričvršćivanje, visoke polne matice od nerđajućeg čelika i tako dalje.

Često se nalazimo na gradskom trgu, stanici, luci, aerodromu, parkiralištu, stadionu, nadvožnju i drugim mestima da vidimo visok stupanj figure, dok je jedinstveni stil svakog mesta.

Visoka polna svetla se uglavnom odnose na više od 15 metara čeličnih konusnih stubova i kombinacija svetionika visoke snage predstavljaju novi tip uređaja za osvetljenje, High-polna lampa koja se sastoji od sijalice, električnog električnog osvetljenja, šipke i osnovnog dela kombinacija.

Visoke polarne svetiljke se koriste za puteve, puteve i druga mesta, lepa po izgledu, treba da imaju jak ukras. Svjetlosni stub je mnogo veći od ulične svjetiljke, tako da je višenamenska svjetiljka za svjetiljke veća. Istovremeno, efekat osvjetljenja je dobar, koncentracija izvora svetlosti, ravnomerno svjetlo, blistavi mali.

Laka ploča pomoću električnog dizanja, jednostavno rukovanje, lampa se podigla na radnu poziciju, lampe se mogu automatski isključiti, kuka, istovara iz žičane vrpce. Pored toga, kontrolne tačke za osvetljenje su ručna kontrola, kontrola svetlosti, kontrola vremena i kontrola mikroračunara, lako se kontrolišu, održavaju.

Instalirana su visoka polna svetla

Oblik sijalice može biti zasnovan na potrebama korisnika, okruženju, visokolepnoj svjetiljci, potrebu da se specifično utvrdi osvjetljenje, unutrašnje osvjetljenje pomoću visokonaponskog LED-poplavnog svjetla i kompozicije sijalice. Telo šipke je uglavnom struktura u obliku piramide, izrađena od valjanja čelične ploče, visine 15-40 metara, uglavnom dve do tri odseka, radijus zračenja do 40-80 metara.

Konfiguracija visokog pola

1. Svjetlosni stub za osmougaone, dvanaest ruba, osamnaest piramidalnih šipki, od visokokvalitetne visokokvalitetne čelične ploče za rezanje, savijanje, automatsko zavarivanje, visokopolna dizajn sijalice maksimalni otpor vjetra do 60 m / s. Svaka specifikacija se sastoji od 3 do 4 utikača, sa čeličnom šasijom prirubnice, prečnika od 1 m do 1,2 m, debljine od 30 mm do 40 mm.

2. Funkcionalan za okvir glavne konstrukcije, ali i za glavne ukrasne materijale za čelik, čelični bočni, svetlosni stup, svetlosnu ploču sa tretmanom toplog cinka.

3. Električni lift sistem sastoji se od elektromotora, dizalice, tri seta toplo pocinkovane čelične žice i kablova i drugih komponenti. Svjetlosni stup u telu, brzina podizanja od 3 do 5 metara u minuti.

4. Sistem za vođenje i istovar sastoji se od upravljačkih točkova i vođica kako bi se osiguralo da ploča sijalice ne ide horizontalno tokom procesa podizanja. Visoko-polna svetiljka Kada se lampica podiže na svoje mesto, panel za sijalicu može se automatski odvojiti i zaključati kuka.

5. Sistem osvjetljenja sastoji se od visokonaponske svjetiljke za poplave, LED svjetla za poplave, kontrola vremena računara može automatski kontrolirati vrijeme svjetla prekidača i dio osvetljenja ili potpune osvjetljenje.

6. Sistem gromobranske zaštite: krov instalacije gromobrana dužine 1,5 metara, visokopolna lampa u suterenu instalirana je 1 metra duga zglobna žica i zavarivanje pomoću sidrenih vijaka.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540