Dom > Vijesti > Sadržaj

Osvjetljenje karakteristike svjetiljke svjetlost


Kao izvor električno svjetlo, reflektor prepoznale su sve više i više ljudi i primijenio na mnogim poljima. Uglavnom se koristi u plakatima, autoceste, željezničke tunele, mostove i Propuste, trgovi, zgrade i drugim mjestima. Što je u svjetiljke? Usmjeravanje reflektora provedite je točka izvora svjetlosti koji mogu biti ravnomjerno ozračeni u svim smjerovima, domet zračenja može Proizvoljno podesiti, poplava svjetla i to je prikazan kao slika pozitivne osam-tijela na sceni. Reflektor je jedna od najčešće korišteni izvori svjetlosti u proizvodnji dijagrami učinka i koristi standardni reflektor osvijetliti cijelu scenu. Mnoge svjetiljke može poslužiti u sceni proizvesti bolje rezultate.

Osvjetljenje karakteristike svjetiljke svjetlost

Reflektor je najčešće korištena u dijagramu učinak izvora svjetlosti, u sceni mogu biti iskorištene da koordiniraju uloga više reflektor, kako bi se postigao bolji efekt. Poplava svjetla je najbolji način da osvjetljavaju objekt u svim smjerovima od određene točke na drugu, koristeći analogiju žarulje i svijeće. Svjetiljke mogu biti smješteni bilo gdje u sceni. Na primjer, to mogu postaviti izvan vidokruga kamere ili unutar objekta. To je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektor u daljini scene. Ovi reflektorima mogu bacati sjene i miješati ih na modelu. Jer osvjetljenje raspon reflektor je relativno velika, osvjetljenje reflektor djeluje vrlo lako predvidjeti, poplava svjetla i postoje mnoge pomoćne koristi za ovu vrstu svjetlosti, na primjer, stavljanje svjetiljke u blizini površine objekta će proizvesti svjetlost na površini objekta. Važno je napomenuti da previše na reflektor može biti izgrađen, inače efekt karte će se pojaviti tupa i ukočeno. Dakle, poplava svjetla mirnodopskih učinak izrade karata, platiti više pozornosti na parametre osvjetljenja i učinak cijelu scenu na svjetlosne efekte, akumuliraju iskustvo, majstor rasvjete kolokacija vještine.

Glavni korištenje svjetiljka ne svijetli, ali stvoriti efekt, kao što su fazi dim i reflektor može predstaviti maglovit čudesa kao osjećaj, u principu, najčešće koristi reflektor u naš život je pozornica, gdje drugo mjesto u reflektor i podešavanje osvjetljenja raspon na reflektor postici isti efekt na pozornicu.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540