Dom > Vijesti > Sadržaj

Svetlost svetlosti travnjaka je mekša

Svetlost travnjaka uglavnom sa mekanim oblikom i osvetljenjem postaje glavni heroj urbanog zelenila, široko se koristi u baštama, parkovima, trgovima i drugim velikim otvorenim prostorima zelenog pojasa, a ložište za travu u rasporedu je takođe relativno posebno u vezi sa automobilom Kombinirano sa konceptom dizajna, Lawn Lamp karakteristike travnjače su relativno očigledne, naročito lako postaviti ovu tačku, uzimati ugledne napore. Da li ova uloga samo svetli? Xiaobian završava informacije vezane za travnjak, sledeće zajedno da ga vide.

Svetlost travnjaka je mekša, a boja je takođe raznovrsnija, a sada sa dizajnom praćenja, uz stalno poboljšanje potreba ljudi, trenutni dizajn više modeliranja, oblik je idealan, tokom dana može da igra dobar dekoracija Seksualni efekat, a noću, Lawn Lamp je veoma lep i velikodušan, dajući osećaj lepote. Svinjska trpezarija sa jedinstvenim dizajnom, najnežnije osvetljenje zelenog pejzaža u gradu svuda je dala dosta sigurnosti i lepote, a proces instalacije je vrlo jednostavan, jednostavan za montažu, dekorativni efekat je dobar, obično se koristi u parkovima, vrtnim vilama Naravno, na travnjaku će biti instalirana moderna komercijalna ulica, pešačka ulica, parkiralište za travnjak i kvadratna, ukoliko postoji zeleni pojas.

Dizajn svetleće trave uglavnom je za izgled i mekano osvetljenje za urbani zeleni krajolik da dodaju sigurnost i lepotu, a generalno imaju jednostavnu instalaciju, dekorativne i druge karakteristike, mogu se koristiti za parkove, vrtne vile, kvadratne zelene i druga mjesta osvetljenje dekoracije zelenog pojasa.

Lampe za travu oblikuju veliki broj profesionalnih dizajnera jedinstvenim dizajnom, modeliraju različite stilove, tu je i neki travnjak od šik malih životinja ili biljki i drugih simulacionih modela, smeštenih u travnjak, kao da je skulptura lepa, za grad Zeleni pejzaži daju sigurnost i lepotu. Ugrađena svetiljka je pogodna, dekorativno jaka, široko se koristi u parkovima, vrtne vile na travnjacima i ostali travnjak i pešačka ulica, parking, kvadratna i druga mesta.

Raspored lampe za travu

(1) C1 ~ CN za četiri strane svetlećeg travnjaka, prema stilu projekta, vlasnici više vole da biraju drugačiji izgled, prema visini izbora biljke na biljkama. Svetiljka za travu Koristeći svetlosni izvor cevi od 18 W koji štedi energiju, pogodan za baštu vrta, trotoar i osvetljenje staza. Obezbeđivanje noćnog osvjetljenja pešaka, vreme osvetljenja je obično 18: 00 ~ 6: 00. Što je kraća oprema, što je bliže rastojanju, Lawn Lamp obično koristi razmak između 6 i 8 metara. (2) C1 ~ CN za jednosmernu svetlost travnjaka, primenjen na široki put. Korišćenjem 26W energetske cijevi ili 35W metalhalogom izvor svjetla. Obezbediti osvetljenje pešaka ili trake, vreme osvetljenja je obično 18: 00 ~ 6: 00. Obično se koristi raspon rasvjete od 8 do 10 metara.

Lampe za travu oblikuju veliki broj profesionalnih dizajnera jedinstvenim dizajnom, modeliraju različite stilove, tu je i neki travnjak od šik malih životinja ili biljki i drugih simulacionih modela, smeštenih u travnjak, kao da je skulptura lepa, za grad Zeleni pejzaži daju sigurnost i lepotu. Ugrađena svetiljka je pogodna, dekorativno jaka, široko se koristi u parkovima, vrtnim vilama i drugim travnjacima i pešačkoj ulici, parkingu, kvadratnim i drugim mestima. U slucaju da

Lampa za trpezariju može se podijeliti na sijalicu za sunčanu travu, svjetiljku za trpezariju za trpezariju za travnjak, lampu za travu od aluminijuma, lampe za travu od nerđajućeg čelika, lampu za svjetiljke za LED travu, lampu za štednju energije, zelenu travu za travu, evropsku travu za travu i drugu travu

Svetiljka za rasvetu uglavnom ima 600 mm, 800 mm, 1000 mm i druge različite specifikacije, može se prilagoditi stvarnim potrebama, mogu se proizvesti sve specifikacije. Glavni materijali za trave za svijetlo su jednak prečnik čelične cijevi, čelične cijevi suprotnog porijekla, jednakog prečnika aluminijske cijevi, livene aluminijske lampe za travu, lampe za aluminijumske lampe. Svetiljka za travu Najčešće korišćeni prečnici su Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, prema visini i upotrebi različitih mesta, izabrana debljina materijala podeljena je na: debljinu zida 2.5, debljinu zida 3.0, koristite metalne halogene sijalice od 36 W ili 70 W, razmak rasporeda je uglavnom 6 do 10 metara.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540