Dom > Vijesti > Sadržaj

Upotreba prozora


Reflektor se može koristiti za: parkiranje, bilborde, sportske terene (fudbalsko igralište, teniski teren, itd.), Izgradnja spoljnog osvetljenja, zabavnih parkova, aerodroma, mostova, tunela i drugih mesta

Reflektor je vrsta "točkovnog izvora svetlosti" koja može biti ravnomerno ozračena u svim pravcima, opseg njegovog zračenja se može prilagoditi proizvoljno, može prouzrokovati sjenku projekcije. Floodlight je najčešće korišćeni izvor svetlosti u dijagramu efekata, a "standardni reflektor" se koristi da osvetli cijelu scenu, nema specifičnog opsega. Scena se može koristiti za koordinaciju efekta višestruke reflektorske svetlosti, kako bi se ostvario bolji efekat. Svetlost poplave Važno je napomenuti da se reflektor ne može previše sagraditi, inače će se dijagram efekata pojaviti dosadno i čvrsto. Dakle, u normalnom efektu proizvodnje slike, obratite više pažnje na parametre osvjetljenja i raspored ukupnog efekta scene svjetlosnog osjećaja udara, više akumuliranog iskustva, Flood Light ovlada veštinama kolokacija osvjetljenja.

Mnogi reflektor može se koristiti na sceni kako bi se postigli bolji rezultati. Floodlight se najčešće koristi u dijagramu efekata izvora svjetlosti, u sceni se može koristiti za koordinaciju uloge višestruke svjetiljke, kako bi se postigao bolji efekat. Svetlost poplave To je najbolji način da osvetli objekat u svim pravcima od jedne određene točke do druge, koristeći ga za analogiju sijalicama i svečama. Reflektor se može postaviti bilo gde u sceni. Na primer, može se postaviti izvan opsega kamere ili unutar objekta. Svetlost poplave Uobičajeno je koristiti različite boje svetlosti u rastojanju scene. Ove reflektore mogu bacati senke i mešati ih na modelu. Pošto je opseg rasvjete reflektorskog svetla relativno velik, efekat osvjetljenja reflektora je vrlo lako predvidjeti, a za ovakvu vrstu svjetlosti ima mnogo pomoćnih primjera, na primjer, svjetlost poplave koja postavlja svjetlost u površinu objekta daje svijetle svetlost na površini objekta.

Imajte na umu da se reflektor ne može previše sagraditi, inače će se efekat pojaviti ravno i dosadno. Zbog toga, u produkciji mape u miru učiniti više pažnje na parametre osvjetljenja i raspored čitavog efekta scene svjetlosti udara, akumulirati iskustvo, Flood Light kako bi savladali veštine kolokacija osvjetljenja.

Primjena svjetiljke omni-Light

Kao jedan od važnih proizvoda na tržištu sijalica, reflektori se postepeno primjenjuju u različitim industrijama. Reflektori se najbolje koriste za simuliranje sijalica i sveća, jer osvetljavaju predmete ravnomerno od jedne do druge tačke.

Reflektori nisu reflektori, projekcijska svjetla, reflektori. Svetlost poplave Reflektor stvara visoko difuznu svetlost bez smera, a ne jasnog snopa, što dovodi do meke i prozirne sjene, osvetljenje objekata je mnogo sporije nego kada se osvetljava sa reflektorom, pa čak i neko svetlo koje slabi polako, izgleda kao izvor svetlosti koji ne proizvodi senku. Reflektor baca usmerene, granično jasne grede koje osvetljavaju određeno područje.


Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540