Solarne ploče na krovu

Solarne ploče na krovu

Funkcije komponenti solarne energije sustav A solarni sustav se sastoji od solarni paneli, solarni kontroler i baterije. Ako je Izlazna snaga 220V AC ili 110V, inverter bi trebao dodati da t

Funkcije komponente solarne energije sustava
Solarni sustav sastoji se od solarni paneli, solarni kontroler i baterije. Ako je Izlazna snaga 220V AC ili 110V, inverter treba dodati u konfiguraciju. Uloge svaku komponentu:

☆Solar ploča: solarna, neophodan i dragocjen dio solarne energije sustava, igra ulogu za pretvaranje sunčevog zračenja u elektroenergetskom rečenica to skladište baterija, ili promovirati na opterećenja.

☆solar kontrolor: uloga solarni kontroler je kontrolirati funkcionalno stanje sustava i osigurati baterija-Naplaćujući zaštitu i pretjerano pražnjenje zaštita za skladište baterija. Kontrolor treba da imaju funkcije kompenzira temperatura u područjima gdje postoji jaz velike Oscilacije temperature i imaju svjetlo-prekidač, kontrola za vrijeme prekidač za kontroler.

☆battery:gel baterije je najčešći, njegova funkcija je da apsorbira energiju iz solarne ploče i osloboditi energiju je običaj.

☆inverter: inverter treba osigurati 220VAC, 110VAC snage u više navrata. Zbog izravne sunčeve energije izlaz su uglavnom 12VDC, 24VDC, 48VDC, u nekim slučajevima, kada dolazi do raznih napona opterećenja, DC-DC pretvarač je needed,e.g.convert na 24VDC moć u moć 5VDC (Napomena: to jest nije na jednostavan korak-down).

Hot Tags: solarne ploče na krovu, krovni Solarna energija, solarne ploče, cijena po w solarni paneli, solarni krovni sustav, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, marke, kupi, jeftini, visoke kvalitete, CE certifikat, najbolje, Moda
Srodni proizvodi

Upit

Katalog proizvoda
Obratite nam se

E-mail: aaron89@sina.com


ZIP/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86 13773313810

Faks: 86-514-84212540